Vereniging

Natuurlijk heeft U wel eens met familie, vrienden en/of vriendinnen gebowld.
Misschien vond U dat wel erg leuk en wilt U vaker bowlen.

Al ruim 40 jaar zijn wij een bowlingvereniging en bowlen de leden iedere week in competitieverband.

Of U hiervoor goed moet zijn?

Welnee, er is een systeem bedacht waarbij de “mindere” bowler een voorsprong krijgt. Dat noemen we het handicap-systeem. De drempel is daarom ook niet hoog om lid van onze vereniging te worden.

Op de maandagavond spelen we de verenigingscompetitie over 28 speelavonden, huisleague genaamd.
Aan het eind van het seizoen krijgen alle leden een aandenken en de prijswinnaars -individueel- krijgen een prijs.

Ook spelen we een 4 tal toernooien per seizoen met mooie sportprijzen en als beloning de titel “Kampioen van de BV Purmerend”.

Heeft U vragen of wilt U meer weten? Of lijkt het U leuk om direct mee te bowlen, bel met Leo van Dalsen: 0299-640977 / 06-28104748. Contact opnemen kan ook via het contactformulier op deze website.

Voor de komende competitie (2019-2020) hebben er 8 teams ingeschreven, op dit moment zouden zijn alle teams volledig bezet maar informeren naar een plekje kan natuurlijk altijd.

Ook kunt U op de maandagavond (vanaf 20.00 uur) altijd even een kijkje komen nemen in ons “tijdelijke” bowlingcentrum aan de Vrieschgroenstraat 3 te Zaandam.

Wanneer we weer terug kunnen naar ons eigen bowlingcentrum in Purmerend is op dit moment nog onduidelijk maar als het zover is zal dat hier gelijk bekend worden gemaakt.