Vereniging

Natuurlijk heeft U wel eens met familie, vrienden en/of vriendinnen gebowld.
Misschien vond U dat wel erg leuk en wilt U vaker bowlen.

Al ruim 40 jaar zijn wij een bowlingvereniging en bowlen de leden iedere week in competitieverband.

Of U hiervoor goed moet zijn?

Welnee, er is een systeem bedacht waarbij de “mindere” bowler een voorsprong krijgt. Dat noemen we het handicap-systeem. De drempel is daarom ook niet hoog om lid van onze vereniging te worden.

Op de maandagavond spelen we de verenigingscompetitie over 28 speelavonden, huisleague genaamd.
Aan het eind van het seizoen zijn er diverse prijzen voor de winnaars (teams) – hoogste games- hoogste series en totale pinfall (individueel).

Ook spelen we een 4 tal toernooien per seizoen met mooie sportprijzen en als beloning de titel “Kampioen van de BV Purmerend”.

Heeft U vragen of wilt U meer weten? Of lijkt het U leuk om direct mee te bowlen, bel met Leo van Dalsen: 0299-640977 / 06-28104748. Contact opnemen kan ook via het contactformulier op deze website.

Voor de komende competitie (2022-2023) hebben er 9 teams ingeschreven, op dit moment zouden zijn alle teams volledig bezet maar informeren naar een plekje kan natuurlijk altijd.

Ook kunt U op de maandagavond (vanaf 19.45 uur) altijd even een kijkje komen nemen in ons “tijdelijke” bowlingcentrum aan de Vrieschgroenstraat 3 te Zaandam.

Daar het  bowlingcentrum in Purmerend touwtjesbanen heeft zullen we daar voorlopig niet terugkeren om competitie te spelen en blijft onze thuisbasis tot nader order Bowling Centrum Zaandam.