Slotavond competitie 2023-2024

Maandag 13 mei 2024 stond er weer een slotavond op het programma na een volledig gespeeld seizoen.

Na een volledig seizoen van 27 speelavonden was het tot en met de laatste avond nog bijzonder spannend wie er 2e en/of 3e zouden worden. Voor deze plaatsen kwamen nog zeker 4 teams in aanmerking, de kampioen was al bekend dit werd ALN die met 25 punten voorsprong niet meer in te halen was. Op de 2e plaats is geëindigd team ’t Kalfje die, ondanks dat ze vrij waren de laatste avond toch de tweede plaats behielden terwijl ook de 3e plaats in handen bleef van de Pin-Killers die daar al enkele weken stonden, jammer voor de ploegen die er zo dichtbij kwamen. Het scheelde slecht enkele punten.

Voor deze eerste 3 teams waren er dit seizoen geen medailles maar sportprijzen en dat werd duidelijk op prijs gesteld. De volledige eindstand staat op de pagina Standen (Maandagleague) en (binnenkort) de foto’s in het fotoalbum.

Uiteraard zijn er in dit seizoen ook weer de nodige hoge games en series gegooid, deze scores staan op de daarvoor bestemde pagina’s op deze site. Ondanks deze hoge scores werden er dit seizoen geen speldjes uitgereikt daar deze leden al eerder dit speldje hadden verdient. de hoge scores waren voor JanWietze (267), Herwin (246), Bob (236), Jan (234) en Arnoud (232). Bij de dames kwamen we niet verder dan Yvonne (237) gevolgd door Josephien (216) en Theresa (214).

De individuele prijzen waren dit seizoen bij de dames voor: Serie Handicap Theresa Holander (847), Serie Scratch: Yvonne Klous (729) en Overall Yvonne Klous (154.46) en bij de heren: Serie Handicap Herwin Zweers (949), Serie  Scratch JanWietze Bergsma (873) en Overall Willem Rietvink (187.08).

De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje van de vereniging en daar bovenop nog een drankje namens het bowlingcentrum, waarvoor hartelijk dank!

Alle winnaars GEFELICITEERD! en eigenlijk is iedereen winnaar.

Tot slot een woord van dank aan het bestuur van de BVP, Ad voor de scoreverwerking, Thijs voor de foto’s en uiteraard alle leden voor hun sportieve deelname aan dit seizoen bij de Bowling Vereniging Purmerend. Ook een woord van dank aan Robin en zijn mannen van het bowlingcentrum Zaandam voor de gastvrijheid, de goede zorgen en de medewerking om het seizoen toch nog zo goed mogelijk uit te kunnen spelen. KLASSE!!! Ook voor hen was er een presentje als dank. Het komende seizoen 2024-2025 spelen we ook de competitie en de  toernooien in het gezellige Bowlingcentrum van Zaandam. We starten op maandag 2 september 2024 met het No Tap Event.