Slotavond competitie 2020-2021

Maandag 17 mei 2021 stond in principe de laatste speeldag van het seizoen 2020-2021 op het programma ware het niet dat het coronavirus wederom roet in het eten gooide waardoor we met kunst en vliegwerk, over 3 periodes, onder aangepaste omstandigheden en met een laatste competitieavond op maandag 14 juni, een half seizoen hebben kunnen spelen en uiteindelijk op 21 juni het seizoen hebben afgesloten met het handicaptoernooi.

Na dit halve seizoen stond heel verassend het team van Westhof Beveiligingen bovenaan met op de 2e plaats vaste belager het team van ALN. Het verschil bedroeg slechts 5 punten en ook de achtervolgers op dit tweetal waren nog niet kansloos voor de eindoverwinning. Daar team ’t Kalfje de laatste 3 wedstrijddagen niet aanwezig was is er enige sprake van competitievervalsing daar er 3 teams tegen het eigen gemiddelde hebben moeten spelen en de overige teams niet. Mede om die reden hebben we, evenals het vorige seizoen, besloten ook dit seizoen geen kampioen uit te roepen.

Uiteraard zijn er in dit halve seizoen ook weer de nodige hoge games en series gegooid, deze scores staan op de daarvoor bestemde pagina’s op deze site.

Tot slot een woord van dank aan Ad, onze nieuwe scoreverwerker, Thijs voor de foto’s en uiteraard alle leden voor hun sportieve deelname aan dit bizarre halve seizoen bij de Bowling Vereniging Purmerend. Ook het komende, hopelijk volledige en onder normale omstandigheden, nieuwe seizoen 2021-2022 spelen we onze competitie en toernooien in het gezellige Bowlingcentrum van Zaandam.