Slotavond competitie 2019-2020

Maandag 25 mei 2020 stond in principe de laatste speeldag van het seizoen 2019-2020 op het programma ware het niet dat het coronavirus roet in het eten gooide waardoor we al begin maart een voortijdig einde moesten maken aan dit seizoen.

Op het moment van stoppen stond het team van Café ’t Kalfje bovenaan met op de 2e plaats vaste belager het team van ALN. Het verschil bedroeg slechts 7 punten en ook de achtervolgers op dit tweetal waren nog niet kansloos voor de eindoverwinning. Om die reden hebben we, net als in de eredivisie voetbal, dit seizoen geen kampioen uitgeroepen.

Voorafgaand aan het No Tap Event op maandag 24 augustus jl. hebben we nog wel de individuele prijzen uitgereikt aan de dames: hoogste serie handicap Theresa Hollander (847), hoogste serie scratch Diana van Dalsen (763) en hoogste gemiddelde pinfall Diana van Dalsen (160.80). Bij de heren gingen deze prijzen naar: hoogste serie handicap Arnold Kolk (897), hoogste serie scratch Hans Konijn (841) en hoogste gemiddelde pinfall Arnold Kolk (175,76). Het was jammer dat zowel Theresa als Arnold niet aanwezig waren op deze eerste avond van het nieuwe seizoen maar zij houden hun prijs tegoed.

Ook waren er een aantal leden die één of meer 200+ games, 225+ games en zelfs een 250+ game  gegooid hadden en degenen die dat dit seizoen voor het eerst deden ontvingen daarvoor een speldje t.w. 200+: Rob van Zweden (224), Patrick Westhof (214), 225+: Arnoud Breems (236), Martin Westhof (234) en 250+: Danny v.d. Dam (257). Om voor een 200+ speldje in aanmerking te komen dien je een pas te hebben van minder 140 en een game te gooien van minimaal 200 of meer!

De foto’s van de prijswinnaars staan in het fotoalbum. Tot slot een woord van dank aan Arnold voor de scoreverwerking, Thijs voor de foto’s en uiteraard alle leden voor hun sportieve deelname aan dit bizarre onafgemaakte seizoen bij de Bowling Vereniging Purmerend. Ook het net gestarte en hopelijk volledige nieuwe seizoen spelen we onze competitie in het gezellige Bowlingcentrum van Zaandam.